On the way to Denmark

2012-10-30 @ 12:36:44

Nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg. Just nu får lite musik underhålla mig och hoppas att jag kan ta en liten tupplur snart, sjukt trött. Det är ju inte speciellt roligt att åka själv, men så är det ibland. Ikväll är jag äntligen framme i Danmark och få krama Hanna och se hur hon bor, spännande. Japp tåg resa i två timmar sedan väntar båt resa i ungefär 4 timmar. Vi hörs!


29 Monday night

2012-10-29 @ 23:31:14

Ligger äntligen i sängen, så seg som jag har varit idag då är det skönt att vara på plats nu och försöka få en bra natt sömn. Helgen har varit riktigt bra, även fast det var jobb inblandade både lördag och söndag så hade jag en bra helg med underbara vänner. Nu är det måndags kväll och imorgon förmiddag åker jag till bästa vän. Det var inte alls länge sen jag bokade och nu står jag här och åker om några timmar, som jag längtat. Dock har jag inte förberett något, inte ens packat. Vet inte vad det är för fel på mig idag, men har varit fruktansvärt trött och seg så har i stort sett inte gjort ett skit idag. Det blir att gå upp skit tidigt imorgon och packa och dona. Undrar bara hur jag ska underhålla mig de 7-8 timmarna ensam på tåget och båten imorgon. Men det får jag ta och lösa då. Måste väl ta och sova nu så det inte blir kaos imorgon innan jag ska åka. Vi kommer såklart höras imorgon, även när jag är i Danmark. Byee!


26 friday

2012-10-26 @ 12:39:43

Somnade inte förrän halv 3 inatt. och med det vaknade jag nu, halv 1.. Inte bra! Men ska snart ta min cykel och försöka cykla till gymmet i det blåsiga och kalla vädret. Tänkte träna ett tag idag för att sedan sen starta fredagen med mys, perfekt. Får ta och skynda mig nu innan klockan blir allt för mycket.


Oct. 26, 2012

2012-10-26 @ 01:40:58

Så typiskt, försöker och försöker och försöker men det går inte. JAG KAN INTE SOVA! Vet inte riktigt hur jag ska ta mig till. Skönt iallafall att jag är ledig imorgon så jag kan sova lite längre. Imorgon blir det en väldigt lugn fredag med träning och myskväll med vänner

Lägger upp två bilder på mina tatueringar, dock väldigt dålig kvalité på bilderna, som vanligt..


25 Thursday

2012-10-25 @ 14:34:59

Ligger i mammas och pappas säng och kollar på grey's med mamma. Och här skulle jag kunna ligga resten av dagen. Men måste snart ta och hoppa in i duschen och göra mig i ordning för jobb ikväll. Var och tränade tidigare idag på gymmet och det var riktigt skönt och träna idag, hoppas att jag har träningsvärk i rumpan imorgon eftersom jag tränade den idag. Det är inte det skönaste ute precis, höll på att frysa ihjäl när jag cyklade till gymmet förut. Och såklart ska jag cykla till jobbet sen, inte alls roligt. Nu ska jag mysa lite i sängen innan klockan börjar bli mycket.


23 Tuesday

2012-10-23 @ 12:01:59
Vaknade upp med en dunder värk i magen. Det är då man allra helst vill ligga kvar och bara sova bort dagen. Men det var bara att kliva upp och ta en varm dusch, och nu sitter jag och äter min sena frukost. Jag måste strax ta och göra mig iordning. Min super snälla morfar kommer och hämtar upp mig och skjutsar till jobbet. Så det blir att knapra på tabletter idag för att klara av dagen. Längtar redan till ikväll till min säng!

22 monday

2012-10-22 @ 23:23:38

Då var måndagen slut och snart dags att sova. Idag har jag varit ledig och det är jag mycket glad över. Körde en timme på bandet idag och sedan en kort promis med Hanna. Sedan har jag äntligen tagit tag mitt rum som var upp och ner med kläder igen. Gav bort lite kläder till mamma och slängde en stor påse. Ut med det gamla och in med det nya. Blir stor shopping när jag är i Danmark nästa vecka. Och jag längtar fruktansvärt att få åka dit och få träffa bästa vän. Imorgon är det jobb 13-17.30, efter jobbet kommer Hanna och hämtar upp mig för att sen dra och träna gärnet. Hoppas att ni har haft en bra måndag, en bra start på veckan!


Sunday

2012-10-21 @ 20:53:16

Det är sjukt hur trött jag är. Kroppen orkar inte göra ett skit och inte hjärnan heller. Snart slocknar ögonen och jag kommer sova gott hela natten. Det har varit jobb hela helgen, så äntligen är jag ledig imorgon, sedan ledig igen på fredag. Imorgon blir det städ som vanligt och sedan träning. Snart börjar Beck och jag ska ta och försöka kolla på den och hoppas att jag inte somnar..


Saturday

2012-10-20 @ 13:26:18

Sitter inne i personalrummet och har precis ätit min "matlåda" som bestod av macka, ägg, yoghurt och juice. Alltså en väldigt sen frukost. Dagen bara springer iväg känns det som. Och jag är på toppen humör och det går galant på jobbet, så det kan inte bli så mycket bättre. Tjugo min kvar av min rast, sedan jobbar jag två timmar till, tills det är dags för mig att sluta för dagen.


Gooodnatt

2012-10-19 @ 23:48:28

Kom hem för en stund sen. Har varit och umgåtts lite med Marielle, alltid lika roligt och trevligt. Dock vart det en kort kväll då man själv jobbar imorgon. Så ska strax göra mig klar för natten, upp tidigt imorgon då det är jag som öppnar imorgon. Jag är inte så speciellt van vid att gå upp tidigt, så kan väl redan nu säga att det kommer bli jobbigt imorgon bitti när klockan ringer. Efter jag har slutat imorgon, kvart i fyra så blir det att åka hem och mysa hos lina med några girls. Alltså blir det ännu en lugn helg, och det gillar jag. Goooodnatt!


++++

2012-10-17 @ 14:51:49
Sitter i soffan med en handduk lindad runt huvudet. tog en skön dusch efter en och en halv timmes träningspass med marielle. Idag var jag pepp mer än vanligt. Vi körde en halvtimme på bandet sedan körde vi styrka i en timme. Nu sitter jag och äter rost mackor och dricker hallon smoothie, och väntar på att klockan ska bli fyra för att åka till jobbet och jobba 3,5h

Tisdag

2012-10-16 @ 21:06:12

Ligger utslagen i soffan och funderar starkt på att gå och lägga mig. Gick upp tidigt idag, runt kl 7 och det är väldigt tidigt för mig. Sedan har jag bara haft en lugn dag med lite träning. En skön ledig dag helt enkelt. Jobb imorgon igen och sedan ledig torsdag och fredag så ser fram emot att få jobba imorgon. För jag trivs jävligt bra med mitt jobb. Det blir nu att natta kudden så får resten av familjen heja fram Sverige!


2012 10 15

2012-10-15 @ 10:43:46

Redan en ny vecka, helgen gick sjukt fort och det är lite tråkigt. Men jag hade en väldigt bra och lugn helg. Nu ligger jag i sängen och skulle vilja göra det hela dagen. Men blir snart upphämtad av Hanna för att dra och träna lite på forever, även marre hänger med. Nu bara älskar jag att träna, så himla avkopplande. Sen avslutar vi med en god lunch innan det är dags för jobb för mig, 16.30-20.15. Så ser min dag ut idag.

Ha en bra måndag!


2012 10 12

2012-10-13 @ 01:48:12

Oj, nästan en månad sen jag skrev sist. Icke bra! Men iallafall så har jag det skit bra. Jobbet rullar på som vanligt. Har börjat komma igång med träningen också och fixat ett tränings schema, så nästa vecka blir det att köra hårt. Bokade biljetter igår till Hanna i Danmark, iihhhhhii åker på tisdag den 30okt och är borta till söndagen. Längtar. Känns som att det har hänt en hel del denna månad, men det har det ej tyvärr, bara haft bra dagar med bra vänner, ni gör mina dagar!!!

Jag ska skärpa mig! Mer uppdatering ska det bli!


RSS 2.0