Fan vad jag tycker om er. NI ÄR BÄST!

2012-11-29 @ 23:57:22


Fuck

2012-11-29 @ 22:43:21

Idag är inte riktigt min dag. Har varit trött och seg och inte på det bästa humöret. En dag då man vill gräva ner sig i sängen och vakna upp efter jul typ. Fick äntligen hem min älsklings jacka som gjorde min dag kan man säga. Ibland måste man unna sig. Jag har som sagt jobbat idag, segt. Sedan drog jag och tränade även fast jag var dödstrött och ville helst ligga nerbäddad i sängen. Nu ligger jag i sängen och är fett depp, vill helst bara sova nu men är ändå så jävla rastlös och vill göra något!

Jag hoppas att dagen imorgon, fredag blir en bra dag. Kväller kommer bli kanon, eftersom jag ska mysa massor med Hanna och äta massa tacos. Dagen kommer bli kaos och kommer hata mig själv för att jag inte har körkort! Ni fattar, jag kommer behöva ta jävla fitt bussen imorgon till jobbet, inget är bra just nu.

Säger godnatt nu innan det blir för mycket!


+

2012-11-26 @ 00:54:37

Såklart att jag ska vara klarvaken vid denna tid, det börjar bli lite jobbigt nu. Igår/idag somnade jag inte förän 4, fast då hade jag marre som sällskap och vi satt och pratade om allt och inget och tänkte inte på tiden. Det slutade med att vi vaknade upp halv 1 idag, men fan så skönt. Igår var det jobb 13-18 sedan finmiddag på akropolis med bästa marre. Vi bestämde att göra denna lördag så bra som möjligt eftersom vi aldrig fick tag på swedish house mafia biljetter, mycket besvikna. Så efter fin middag på akropolis begav vi oss till bion för att se filmen blondie, som verkligen var sämst. Inget snack om den filmen, men ingen borde se den! Efter det blev det mys hos marre med massa snack om våran framtid, rymden och hur vi människor kom till, ja Hanna Lundqvist trodde att vi hade rökt på när jag berättade vad vi hade pratat om.

Idag vaknade jag upp hemma hos marre. Vi tog en PW senare på dagen. Kvällen slutade hemma hos Hanna framför solsidan och Beck med de bästa sällskapet. Imorgon blir det en bra dag, ledig. Blir att umgås med Agnes på Leos lekland och även träning! Ska ta och försöka sova nu, fan detta håller inte. Godnatt!


Thursday night

2012-11-22 @ 23:11:07
Torsdags kväll.. och imorgon är det äntligen fredag och löning, kan inte bli bättre. Blir att sova ut imorgon, sedan blir det jobb mellan 12.30-16.45. Om jag är på bra humör efter jobbet blir det lite träning sedan hem till hanna och bara mysa. Jag känner på mig att det kommer bli en bra fredag trots allt.
 
Mycket om och men så drog jag till forever och körde en halvtimme på bandet, var helt slut efter det, men väldigt skönt. Urinvägsinfektionen är sådär, druckit ännu en liter tranbärsjuice idag och kommer att fortsätta dricka imorgon, om det då inte försvinner blir det att fixa tabletter. Annars då, jobbade ikväll och det gick mer än förväntan väldigt bra, brukar alltid vara lite små segt på kvällarna, dagarna innan löning, men hade underbara kunder idag. Ska strax ta och tvätta bort sminket sedan blir det sängen. Innan jag somnar blir det att lägga lite kläder i ginatricot's shoppingbag, som jag kanske klickar hem imorgon.

22 Thursday

2012-11-22 @ 11:02:14

Nu var det ett jävla bra tag sen jag skrev sist, ber om ursäkt för det.

Ligger i sängen och halsar tranbärsjuice, fick nämligen urinvägsinfektion här om dagen, inte roligt alls. Jag pallar inte att gå till doktorn heller. Men idag känns det mycket bättre så får hoppas på att är på bättringsvägen. Funderar på om jag ska ta och träna lite, blir rastlös så fort och jobb ikväll så vill hinna göra något innan det. Blev förkyld i måndags men känner att den kommer nog vara kvar länge till och orkar inte vänta tills förkylningen är helt borta. Och får man träna med urinvägsinfektion? Ja, skit samma nu kör jag!


9 Friday

2012-11-09 @ 15:18:24

Dagen har varit kanon hittills och jag vet att den kommer att fortsätta med det. Var tidigt på gymmet idag med Hanna och körde 1,5h, super skönt. Sedan vart det en lunch på ming, ännu bättre. Var även förbi stadium och hängde undan massa träningskläder som jag kommer förmodligen köpa imorgon. Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska ticka iväg, idag blir det jobb 16-20.15 efter det blir det bio med Marielle. Vi ska kolla på TED. Hört att den filmen ska vara riktigt rolig, hoppas det! Ska ta och göra mig klar inför jobb nu.


Nov. 08, 2012

2012-11-08 @ 21:53:06

outfits for today


8 Thursday

2012-11-08 @ 11:08:37

Jag gjorde det igen! Somnade om och vaknade för en halvtimme sen. Okej, jag älskar att sova och jag säger inget mer. Precis duschat och nu går jag runt med min onepiece och ska strax göra lite frukost. Idag är det jobb mellan 13-16.30 och efter det blir det träning.

Skulle egentligen ha varit ledig idag, hade bestämt med Agnes att hon och jag skulle mysa ordentligt, med massa filmer och McDonalds. Men det får bli en annan dag.

Nu måste jag ta tag i saker här hemma, om 1,5h måste jag åka till jobbet. Bye!


!

2012-11-07 @ 21:46:16
Torsdag imorgon redan.. Var det inte nyss söndag? Aja hinner knappt tänka. Idag har jag iallafall jobbat, 13-16.30 och samma tid imorgon. Marre och jag var och tränade efter jobbet, det var lite små segt att träna idag, men imorgon ska vi köra stenhårt! Och jag ska fanimej gå upp halv 8 imorgon bitti och träna. Hade en sån ångest när jag gick upp vid 11, och hade skippat träningen. Ett nytt försök imorgon! Ska ta och lägga mig nu och läsa lite skvaller tidningar.

7 Wednesday

2012-11-07 @ 11:50:45

Jag är så besviken på mig själv! Dum som jag alltid är så låg jag kvar i sängen i morse. Jag som skulle gå upp tidigt och vara duktig. Nu är jag inte alls glad på mig själv. Men får göra ett nytt försök imorgon!

Nu måste jag ta och skynda mig om jag ska komma till jobbet i tid. Måste kanske cykla 10min tidigare idag eftersom det är storm idag. Kill me...


Goodnight

2012-11-07 @ 00:15:56

Heeeej... Vet att jag är ursel på att blogga, men nu är jag här igen(ska försöka bättra mig). I söndags kom jag hem från Danmark, inte den roligaste hemresan då vi var en halvtimmes försenad med tåget till Katrineholm så vi missade tåget som skulle ta mig hem till Eskilstuna, det slutade med att jag fick sätta mig i en buss, ruttet! Men jag kom iallafall hem. Så vill tacka bästa Hanna ännu en gång för en helt underbar vecka, bästa på länge! Nu har jag varit ledig måndag och tisdag, och såklart har jag inte gjort ett skit, sovit och tränat. Men imorgon ska jag äntligen få jobba! Och jag saknar faktiskt att få jobba, konstigt nog! Bättre det än att gå hemma och ruttna.

Egentligen ska jag ligga och sova nu. Jag har bestämt att jag ska upp halv 8 imorgon för att dra och köra ett stenhårt pass. Och jag ska vara duktig och kliva upp imorgon bitti och INTE somna om. Men det återstår och ser, är bäst på att somna om eftersom sängen är det bästa.

Ska ta och ställa klockan nu och sova, gooodnight!


Danmark levererar.

2012-11-01 @ 22:47:48
Nu har jag varit här i danmark i 3 dagar. jag trivs som fisken i vattnet. Det tråkiga är att imorgon är det redan fredag och snart hemfärd, lite ledsen i ögat. Men det ska vi inte tänka på just nu. Igår var vi ute i city syd och gick omkring inne i Bilka (en stor shoppingcentrum). Jag fick med mig en jätte fin kofta från ENVII, och hanna kom hem tomhänt som inte är så vanligt. Vi avslutade vår shopping runda med lite cina buffé som var väldigt gott. Det vart sedan en mysig kväll med lite lätt käk och stora mängder vin. 
 
Idag har vi tagit en lång promenad i det blåsiga och kalla vädret. Fick se lite hur ålborg såg ut och kan garanterat säga att jag storm trivs här. Eftermiddagen har bestått av shopping. Idag gick vi inne i centrum och idag fick både jag och hanna hem med masssa fina saker. Jag är mycket nöjd över mina skor som jag köpte, ett par ugg och ett par gummistövlar (som jag länge velat ha). Ikväll har vi myst i soffan framför handbollen och ätit god mat. Snart är det lägg dags då imorgon är det sista shopping dagen, så bäst att vi båda är pigga och glada imorgon och är massa shopping sugen. Det blir även utgång imorgon, vilket är hannas första och även min första utgång här i danmark. Så det kan inte bli bättre.
 

RSS 2.0